CSS Image Button Css3Menu.com


Ons – geadopteerde – motto: Adopt, adept and improve (John Cleese in Monty Python – "Bank robber")

  In deze site 
Zoekveld laden ...
KVPM videoproducties

Waarom zou u – uw videoproductie door ons laten maken?
– Omdat u niet zomaar een video, maar een goede video wilt hebben

Wat hebt u aan ons?

U wilt serieus worden genomen.

Daarom nemen wij de tijd voor u. Kijken en luisteren wij erg goed naar uw wensen. En denken ook erg goed over uw video na. Wij gaan bewust niet meteen snel met oplossingen 'knallen', terwijl de (achterliggende) vraag nog niet eens helemaal is gehoord. Laat staan begrepen. Daarvoor nemen wij u te serieus. En dus nemen wij de benodigde tijd voor u.

Want ... pas op!

Het maken van een goede, echt wervende video is echt wel even heel wat anders dan wat plaatjes achter elkaar plakken, met een muziekje eronder en een commentaarstem eroverheen. Het gaat om effectieve communicatie. En in dat kader komen wij heel wat wervend bedoelde video's tegen die allemaal in dezelfde val trappen. Welke val dat is? Meer hierover

Onze Toegevoegde Waarde

U laat een video maken om iets over te brengen. Dat 'iets' analyseren wij tot de kern. Ook aan wíé u het wil overbrengen. De fameuze doelgroep. Die kern brengen wij vervolgens zo helder, indringend en duidelijk mogelijk in beeld (en geluid!). Waarbij we – uiteraard in overleg met u – alles weglaten wat van die kern afleidt.

En we zorgen dat uw video constant interessant en leuk genoeg is om met aandacht naar te blijven kijken. Zo komt uw verhaal inhoudelijk maximaal bij uw kijkers over.

Goed gemaakt

Béétje  h..h..hoogtevrees :) (Het wiebelde nogal heftig.)Wij maken voor u graag videoproductie's waarbij u kwalitatief maximaal 'in beeld' komt. En dat in een goede, plezierige samenwerking met u. Vindt men – gelukkig – altijd weer.

En daar zijn we erg goed in. Horen we. Mag ook wel, na meer dan 15 jaar ervaring. Meer hierover

Machtig mooi!

Drie voor u belangrijke redenen om voor ons te kiezen: we zijn betrokken, doelgericht en écht professioneel.

Maar de belangrijkste reden is misschien wel: wij zijn nog steeds enorm – plezierig – bezeten van ons vak. En oefenen dat met geweldig veel plezier uit. Wat u terugziet in het resultaat.

Betrokken

U wilt geen videoproducent waar u één van de velen bent. Met als risico dat u ondersneeuwt onder andere – belangrijker – klanten. Of als de zoveelste routineklus of als 'stagiaire-klusje' wordt beschouwd. Dat risico loopt u bij ons nooit. Want wij zijn een klein, maar wel heel enthousiast, audiovisueel bedrijf.

Klein willen we ook bewust blijven. Enthousiast trouwens ook. Daardoor zijn we echt betrokken bij onze opdrachtgevers. U wordt bij ons nooit een 'klusje tussendoor'. Als wij met elkaar in zee gaan, gaan we er ook helemaal voor.

Doelgericht

Het gaat erom wat ú op de kijker wilt overbrengen. Wat moet die na afloop van de video hebben onthouden. De kern van uw verhaal moet dus kort, helder, duidelijk én boeiend in de videoproductie worden uitgelegd.Gelukkig hebben wij heel veel jaren ervaring in het succesvol uitleggen van – soms zeer – lastige onderwerpen.

Professioneel

U kent hem vast wel: het neefje-dat-zo-handig-is-met-de-camera. Vaak leuk voor in de familiekring. Maar professioneel niet écht te gebruiken. Daar zijn de eisen hoger. En de sympathie, die toch een zekere mildheid over het resultaat met zich meebrengt, ontbreekt.

Wij zijn een professioneel bedrijf. We hebben dus geleerd voor wat wij doen. En we blijven leren. Uiteraard qua filmen en monteren. Want dat is echt een vak. Maar ook qua nadenken over hóe wij u het meest overtuigend in beeld kunnen krijgen. Zodat u 'door het glas heen komt' – zoals dat in ons jargon heet.

Goede videoproducent?

Soms een nederig vak.Dat bepaalt u volgens ons het best door te letten op hoe vaak hoeveel (verschillende) effecten worden gebruikt in de videoproductie. Veel is meestal niet goed. Effecten hebben een heel groot nadeel. Ze zijn dominant en leiden teveel de aandacht van de inhoud af. Maar al te vaak worden ze door editors gebruikt om kwalitatief gebrekkige beelden wat te verdoezelen. Meer hierover

Dáárom zou u – uw videoproductie door ons laten maken.

Op de volgende pagina: pas op voor een veel gemaakte communicatiefout.

Directe link naar onze PEC Zwolle video's. De laatste:

PEC Zwolle - Sparta Rotterdam
Persconferentie; 26-09-2020


Corona/Covid-19/SARS-CoV-2 onderbreking cry

U wilt meteen weten dat wij van PEC Zwolle een nieuwe (persconferentie)video hebben geplaatst?

Abonneer u dan op ons YouTube kanaal (meest efficiënt) of volg op Twitter @kvpm_nl.
(Onze nieuwsbrief is helaas gestopt.)


Belangrijk om vooraf te weten

Uw video moet laten zien wat de kijker van u wil weten. Niet meer en niet minder dan uw oplossing voor zijn probleem.

Meer hierover

Terzijde

Hoe enorm jammer ook...
.. aan alles komt ooit (deels) een eind.


Door het onvermijdelijke emeritaat, bijvoorbeeld..

We zouden héél graag nog heel veel willen filmen en monteren. Maar we zijn door – fysieke – omstandigheden gedwongen het wat rustiger aan te moeten doen, wat gelukkig mogelijk is, zonder al teveel financiële problemen (met grote dank aan Plato: "Wie rijk wil zijn, moet niet zijn vermogen vermeerderen maar zijn hebzucht verminderen").

Qua werk: iets met een nog steeds gewillige geest, maar wat zwakker wordend vlees. We wíllen wel, maar het lichaam gaat te vaak – pijnlijk – protesteren :-( Dus óf we iets voor u kunnen betekenen is helaas maar de vraag. We moeten jammer genoeg wat selectiever te zijn.

Dus, heeft u nog iets heel uitdagends – en fysiek niet te zwaar – voor ons? Wie weet...

Máár... de persconferenties van PEC Zwolle blijven we gelukkig – vinden wij in ieder geval – nog steeds wel als vanouds verzorgen.

In ieder geval héél erg bedankt voor alles tot nu toe. Nog steeds blij mee. En ook dankbaar voor. Heel erg zelfs :-)


© 1997 t/m © 2019 KVPM Videoproducties