CSS Image Button Css3Menu.com


Ons – geadopteerde – motto: Adopt, adept and improve (John Cleese in Monty Python)

  In deze site 
Zoekveld laden ...
KVPM videoproducties

Waarom zou u – een video laten maken?
– Omdat u iets interessants hebt te melden

En u dat dus overtuigend wilt laten zien

Het is heel plezierig om anderen snel te overtuigen. Bijvoorbeeld op uw website.

Met video brengt u iets beter over dan met welk ander medium dan ook. Want zien = onthouden! Als die video de juiste sfeer maar goed laat zien. En de juiste informatie geeft. En omdat 'we' inmiddels nu eenmaal, leuk of niet, steeds meer beeld- dan tekstgeoriënteerd zijn geworden.

En zeker ook omdat u goed 'in beeld' wilt komen

U wilt iets belangrijks duidelijk maken. En dat goed en efficiënt doen. Kortom, u wilt optimaal 'in beeld' komen. Met video laat u dingen helder zien, in plaats van er alleen over te praten of te schrijven. Zo genereert u meer omzet. Of betere naamsbekendheid. Of veel andere dingen die u wilt. Via tv, uw website, een beurs, symposium, uw zaak, uw laptop, een dvd enzovoort. Een videoproductie is trouwens ook voor heel veel andere doelen een fantastisch medium.

Via het meest effectieve medium. Omdat zien gelijk staat aan onthouden!

Zoals een chinees spreekwoord blijkbaar zegt:

听证会忘记
看到的是记忆

Oftewel:

"Horen is vergeten,
    zien is onthouden"

(en doen is begrijpen, maar daar hebben we het nu even niet over).

U wilt toch dat men U(w verhaal) onthoudt? Laat daarom een video maken. Omdat die het láát zien.


Want: als één beeld al meer zegt dan 1000 woorden, wat dacht u dan van 25 beelden per seconde?
Oftewel: een video. Daar praat of schrijft u niet tegenop.


Kosten/opbrengsten: wat dacht u?

Er wordt al heel lang heel veel geld uitgegeven aan tv reclames. Die worden echt niet gemaakt als ze niet veel meer opleveren dan dat ze kosten. Want 'we' kijken er natuurlijk nooit naar. Maar toch vinden we die ene van ... nog wel aardig. Hoe kán dat, als we er nooit naar kijken! Dat meer opleveren dan kosten geldt ook ook voor uw video. Áls die maar goed gemaakt is. Dus.

Trek aandacht! Met bewegend beeld

Het is u vast wel opgevallen. Bewegend beeld trekt sterk de aandacht. Als ergens een TV aanstaat kijk je daar naar. Of je wilt of niet. Dat maakt het voor u een geweldig medium om indringend over te brengen wat u te zeggen hebt. Of wat u kunt.

Een videoproductie op een beurs of in een wachtkamer heeft voor u een belangrijk extra voordeel: uw bezoeker heeft iets te doen terwijl hij wacht. Daarbij krijgt hij meteen essentiële informatie over U. En u hebt daarna meteen een mooi aanknopingspunt voor een goed gesprek.

Zeker ook op uw website; laat het ruim zien!

Er is een enorm toegenomen gebruik van video op internet. Zeker bij breedband internet ziet dat er héél goed uit. Het aankijken méér dan waard. Dat wilt u eerst wel eens zien? Er staan er genoeg. Bij 'Video's'.

Met video's bent u ook nog eens veel beter vindbaar in Google. Mooi meegenomen.

Beter dan tekst

Geen klemtoon probleem

Met video bepaalt ú hoe uw verhaal overkomt. Want in het geluid van een video zitten de klemtonen precies dáár waar ú die wilt. Met tekst zet de lezer zelf de klemtonen. En bepaalt dus zelf hoe de tekst op hem overkomt.

Neemt u bijvoorbeeld de zin "Heb jij dat gedaan?". Legt u vervolgens de klemtoon telkens op een ander woord. U krijgt vier zinnen met een totaal andere betekenis. "Heb jij dat gedaan": is het af? "Heb jij dat gedaan": dat had ik van jou niet verwacht. "Heb jij dat gedaan": had ik anders gedaan. "Heb jij dat gedaan": zou ik dus nooit doen. Daar hebt u met video dus geen last van.

Uw hele verhaal komt over

U wilt – bijvoorbeeld op uw website – mensen overtuigen waarom ze bij u moeten zijn. Uw USP's. Als tekst slaat men dat vaak geheel of gedeeltelijk over. Zeker op internet. "Zal wel". Maar een video kijkt men wél geheel uit. Als die to the point is. En niet te lang duurt. Uw bezoeker ervaart dus wél uw hele 'liftpraatje'*.


* Een kort praatje (in de lift) waarin u iemand overtuigend duidelijk maakt wat u doet of kunt. Zodanig dat die met ú 'in zee' gaat.


Plús de gewenste emotie

Vaak wilt u niet alleen informatie overbrengen, maar ook een bepaalde emotie. Ook dit lukt u juist met video zeer goed. Bijvoorbeeld door de keuze van de juiste muziek. Maar ook door de juiste beelden en beeldcomposities. En uiteraard de juiste mensen in beeld.

Samenvattend

Wilt u iets 'kwijt'? (Rare uitdrukking, overigens.) Dan mag u het medium video zeker niet over het hoofd zien!

Dáárom dus video.

Op de volgende pagina: waarom laat u ons uw video maken.

Directe link naar onze PEC Zwolle video's. De laatste:

PEC Zwolle – Vitesse (4-3)
Persconferentie; 29-02-2020

Tot volgend seizoen!

U wilt meteen weten dat wij van PEC Zwolle een nieuwe (persconferentie)video hebben geplaatst?

Abonneer u dan op ons YouTube kanaal of volg op Twitter @kvpm_nl of @PECZwolle.
(Onze nieuwsbrief is helaas gestopt.)


Belangrijk om vooraf te weten

Uw video moet laten zien wat de kijker van u wil weten. Niet meer en niet minder dan uw oplossing voor zijn probleem.

Meer hierover

Terzijde

Hoe enorm jammer ook...
.. aan alles komt ooit (deels) een eind.


Door het onvermijdelijke emeritaat, bijvoorbeeld..

We zouden héél graag nog heel veel willen filmen en monteren. Maar we zijn door – fysieke – omstandigheden gedwongen het wat rustiger aan te moeten doen – wat gelukkig mogelijk is, zonder al teveel financiële problemen (met grote dank aan Plato: "Wie rijk wil zijn, moet niet zijn vermogen vermeerderen maar zijn hebzucht verminderen").

Qua werk: iets met een nog steeds gewillige geest, maar wat zwakker wordend vlees. We wíllen wel, maar het lichaam gaat te vaak – pijnlijk – protesteren :-( Dus óf we iets voor u kunnen betekenen is helaas maar de vraag. We moeten jammer genoeg wat selectiever te zijn.

Dus, heeft u nog iets heel uitdagends – en fysiek niet te zwaar – voor ons? Wie weet...

Máár... de persconferenties van PEC Zwolle blijven we gelukkig – vinden wij in ieder geval – nog steeds wel als vanouds verzorgen.

In ieder geval héél erg bedankt voor alles tot nu toe. Nog steeds blij mee. En ook dankbaar voor. Heel erg zelfs :-)


© 1997 t/m © 2019 KVPM Videoproducties